29/12-13 Stressed but well dressed


Lite bilder jag tagit de senaste dagarna. Stressar inför nyår, och har hittat en klänning. Det känns bra! Kommer nog ha ett superbra nyår, med härliga vänner och god mat och alkohol. Hoppas ni också får det bra!

22/12-13 Christmas time


Postar några bilder från den senaste veckan + inspo bilder, älskar stilen! Love


12/12-13
Bildbomb från senaste veckorna. Har börjat på min nya livsstil, äter nyttigt och längtar till julafton. Önskar mig inget särskilt förutom orken att hålla igång med träningen. Hoppas ni har det bra, vi hörs ♡ 


01/12-13 Snälla, värm mitt kalla december hjärta

Förra året vid den här tiden träffade jag någon som jag trodde skulle förändra allt. Någon som jag trodde att jag skulle förälska mig i, längre än i bara några veckor. Jag fick min nyårskyss av honom, och jag tänkte att "yes" äntligen är det min tur. Men det kändes inte rätt. När jag tänker tillbaka ett år så kan jag inte fatta hur mycket som har hänt. Så många avslut, inte lika många starter dock men ändå, så mycket har hänt. Jag kan inte undgå att undra: "var befinner jag mig ett år från nu?" Det är häftigt för det är det ingen som kan veta. Om en vecka kanske jag möter mannen jag vill gifta mig med, det äf inte så troligt, men det fina är att man aldrig kan veta. 

Det är första advent, och jag mår medelbra. Inte speciellt glad över något annat än att det snart är jul, jag längtar inte till nyår av samma anledning som alla andra år, jag kommer inte hiita en snygg klänning, eller jag kommer kanske hitta en, men den kommer inte passa på mig. Hah. Mitt nyårslöfte är att skaffa mig bättre självförtroende, börja träna igen och gå ner dom där jävla kilona som jag verkligen inte behöver, dom där "jag är ledsen så jag äter en hel ben&jerrys ikväll" kilona som verkligen format min kropp till raka motsatsen av vad jag vill att de ska se ut som. 

Julen är förväntningarnas tid, helt klart. Men sålänge jag går genom dörrarna till 2014 som en starkare mer självsäker människa så vet jag att jag kan lyckas med allt jag vill. Kram på er!


RSS 2.0