22/09-13 Bilder från turkiet

Nu när jag ändå är igång vill jag visa er lite bilder från när jag var i turkiet i juni. Det var så underbart och jag hade verkligen en otrolig vecka med mina tjejer. Saknar det så himla mycket. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilderna är tagna med Iphone.

22/09-13 Bilder från idag

 
 
 
 
 
 
 
Fotade lite här hemma på alnö idag när jag och min syster var ute och gick. Blev nöjd och är verkligen glad över att jag köpte min Nikon D3100, det är så stor skillnad mellan den och min gamla Nikon D60. Hoppas ni gillar bilderna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22/09-13 Bilder från Open Trot

Här är några bilder från Open Trot som ägde rum här i Sundsvall för några veckor sedan. Bilderna är helt oredigerade, har inte orkat lägga tid på att sitta vid datorn senaste tiden och jag tycker faktiskt är bilderna gör sig bäst precis som de är. Vad tycker ni, visst är hästarna super fina?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22/09-13 Starten på min fotoblogg

Hej på er! Jag har bestämt mig för att starta en fotoblogg, som för det mesta kommer innehålla bilder antingen från min Iphone eller min systemkamer. Jag kommer förmodligen lägga in annat också, men huvudsakligen kommer bloggen att innehålla inspirerande och självklart fina bilder. Jag hoppas ni kommer gilla det!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0