10/10-2014 Love this girly shit
Hej bloggis! Jag har tagit det lugnt hela veckan, bara tränat lite och haft körlektioner. Igårkväll var jag dock med ida och sov hos henne, så idag har vi hängt hos henne, handlat mat och ätit donken. 

Kom precis hem från birsta, eftesom att jag har sneglat på make up stores liptreatment ett tag.. Mina läppar blir alltid sjukt torra på hösten och de är äckligt.. Speciellt när jag fastnat för att använda läppstift mer och mer! Så jag köpte ett sånt liptreatment och ett läppstift på kicks! Super nöjd med båda. Kan ju visa nån dag om läpparna blivit bättre! 

Tills dess, vi hörs!04/10-2014 Bring me a higher loveHej på er! Har haft en lugn vecka med träning och sånt bara, som vanligt hehe. Meeeeen jag fick min iphone 6 igår och är smärre förälskad.. Kameran är så sjukt bra och den är stor och underbar!! Älskar verkligen iphone, och apple. Fattar inte varför folk ska hacka på apples produkter hela tiden, hade min iphone 4s i 2 och ett halvt år och det var inga problem med den överhuvudtaget.

Jaja enough om det. Ikväll ska jag fira tre underbara vänner som fyllt år så jag ska snart åka iväg och köpa present! Tror det konmer bli en grym kväll iallafall, jag skriver sedan och lägger upp nån outfit bild eventuellt. Hörs babeeees!


RSS 2.0